Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Escape Team Radio

Escape Team Radio
Ο Escape Team Radio . . . Είναι ON AIR !!! Συντονιστείτε Τώρα . . .

Escape Team Radio

Το Τραγούδι της Εβδομάδας

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ρουβάς - Αντύπας μαζί ... Αυτό κ' αν είναι έκπληξη !!!

Θα είναι η συνεργασία του καλοκαιριού! Σάκης Ρουβάς - Αντύπας ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτή τη σαιζόν για να απογειώσουν  τις καυτές νύχτες που έρχονται.
Ανατρέποντας το status της νυχτερινής διασκέδασης οι δύο δημοφιλείς  τραγουδιστές, που εκπροσωπούν δύο διαφορετικές  γενιές και τελείως  κόντρα χώρους του Ελληνικού Τραγουδιού είναι έτοιμοι να πυρπολήσουν από την πίστα του νυχτερινού κέντρου  "Thalassa" την παραλιακή σε ένα πρόγραμμα που θα ακροβατήσει  ανάμεσα στην ποπ σκηνή και στο λαϊκό ξεφάντωμα.
Με μεγάλη αγωνία και περιέργεια περιμένουμε να δούμε στη σκηνή του «Thalassa» την κοινή εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών. Ο Σάκης Ρουβάς δεν θα διστάσει να ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο λαϊκά τραγούδια του Αντύπα και ο Αντύπας τραγούδια του Σάκη. Φήμες λένε ότι ενδέχεται να ακούσουμε και ένα ντουέτο – έκπληξη! Η ένωση των δύο τραγουδιστών επί σκηνής είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον επιχειρηματία Παπαθεοχάρη , ο οποίος κυριαρχεί στα μπουζούκια της Αθήνας και ξεχωρίζει για την διορατικότητά του και τα πετυχημένα σχήματα που παρουσιάζει.
Το σχήμα συμπληρώνει και η εντυπωσιακή Demy. Η νεαρή τραγουδίστρια που ξεχώρισε ήδη από τα πρώτα της βήματα με τα μεγάλα hit «Μόνο μπροστά» και «Μια ζωγραφιά». Θα μας ξεσηκώσει με την παρουσία της στην σκηνή και την απίστευτη ενέργειά της.
Όπως πάντα το πρόγραμμα στο «Thalassa» θα παρουσιαστεί με την επιμέλεια των καλύτερων συντελεστών. Συγκεκριμένα, την εντυπωσιακή σκηνοθεσία επιμελείται ο Απόλλων Παπαθεοχάρης και τις απίστευτες χορογραφίες ηChali Jennings. Επίσης, την μουσική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Ζαχαρίου και τον φωτισμό έχει αναλάβει ο Γιώργος Τέλλος .
Και αυτό το καλοκαίρι η καρδιά της διασκέδασης είναι μόνο στο «Τhalassa»! Ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντύπας κάνουν την ανατροπή και βάζουν φωτιά στις νύχτες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου