Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Escape Team Radio

Escape Team Radio
Ο Escape Team Radio . . . Είναι ON AIR !!! Συντονιστείτε Τώρα . . .

Escape Team Radio

Το Τραγούδι της Εβδομάδας

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Οι Rolling Stones σε Χαρτονόμισμα !!!


Αν σας είναι δύσκολο και ακατόρθωτο να το σκεφτείτε, η Εθνική Τράπεζα της Αγγλίας έχει λίγο διαφορετική άποψη!
Η Αγγλία, μια από τις μεγάλες γενετήριες μουσικών αστέρων αποφάσισε να τιμήσει τη μουσική της ιστορία και να τονίσει το ιδιαίτερο ταλέντο της να θρέφει θρυλικούς μουσικούς με ένα πολύ ξεχωριστό τρόπο. Να απεικονίζεται η φιγούρα τους στο εθνικό της χαρτονόμισμα!
Δυστυχώς, οι υποψήφιοι να εμφανίζεται η μουρίτσα τους στο χαρτονόμισμα των 10 λιρών δεν είναι μόνο μουσικοί. Ανάμεσα στα υποψήφια ονόματα είναι οι Rolling Stones, Beatles, Robbie Williams, η Πριγκίπισσα Diana,  Michael Parkinson ( γνωστός δημοσιογράφος), David Beckham, Winston Churchill (πολιτικός) και Alan Turing ( πρωτοπόρος στο computing) και άλλοι σημαντικοί εκπρόσωποι της βρετανικής κουλτούρας που συνθέτουν τη λίστα των 150 υποψηφίων.
Η σειρά αυτή, Series F, θα αντικαταστήσει τη Series E, η οποία απεικονίζει αυτή τη στιγμή τη μορφή του Charles Darwin. Μετά την ανακοίνωσή της αυτή, η Τράπεζα δεν έδωσε κάποια πληροφορία για το πότε θα ληφθεί η απόφαση του «νικητή», ούτε το πότε θα ξεκινήσει η κυκλοφορία τους.
Εμείς μπορούμε απλά να πάρουμε μια ιδέα με το πώς θα ήταν να χαζεύαμε τον Mick Jagger στο πορτοφόλι μας, και να σκεφτούμε ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι η συναλλαγματική ισοτιμία θα ταραχθεί ιδιαίτερα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου