Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Escape Team Radio

Escape Team Radio
Ο Escape Team Radio . . . Είναι ON AIR !!! Συντονιστείτε Τώρα . . .

Escape Team Radio

Το Τραγούδι της Εβδομάδας

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

MAD VMA 2012 IS BACK !!!

Τα Mad Video Music Awards 2012 είναι πολύ κοντά και οι πληροφορίες αρχίζουν και... σκάνε !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι καλλιτέχνες παλεύουν για να καταλήξουν στο ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσουν στη σκηνή των βραβείων. Κύριος σκοπός τους όπως ξέρουμε είναι να τραβήξουν τα βλέμματα. Σ' αυτό βέβαια δε θα έχει κανένα πρόβλημα ο Σάκης Ρουβας, ο οποίος ετοιμάζεται να ερμηνεύσει την ολοκαίνουριο επιτυχία του "Τώρα". Μετά την περσινή μοναδική του εμφάνιση, επιστρέφει για να τα ανατρέψει όλα.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Από τη μία υπάρχει μια μπαλάντα και από την άλλη ένα χορευτικό τραγούδι. Οι διοργανωτές φυσικά θέλουν κάτι δυναμικό για να ξεσηκωθεί ο κόσμος, αλλά οι Έλενα και η ομάδα της φαίνεται ότι προτιμούν τη διαφορετική μπαλάντα, πιστεύοντας ότι θα ξεχωρίσει. Ελπίζουμε να καταλήξουν μέχρι τις 20 Ιουνίου, αλλιώς μπορούμε να ακούσουμε και τα δύο... Γιατί όχι;
Τέλος, έχουμε την Τάμτα, η οποία φαίνεται ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στα φετινά βραβεία ως performer γιατί... δεν ήταν υποψήφιο το τραγούδι της "Tonight". Αν αυτή πληροφορία ισχύει, είναι κρίμα που συμβαίνει αυτό, καθώς οι εμφανίσεις της κάθε χρόνο είναι από τις καλύτερες!
Στις 20 Ιουνίου, το Tae Kwon Do στο Φάληρο, θα γεμίσει χρώματα, μουσική και φυσικά... βραβεία !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου