Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Escape Team Radio

Escape Team Radio
Ο Escape Team Radio . . . Είναι ON AIR !!! Συντονιστείτε Τώρα . . .

Escape Team Radio

Το Τραγούδι της Εβδομάδας

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Νέα κυκλοφορία: Nicki Minaj !!!


Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το «Pink Friday: Roman Reloaded», το δεύτερο album της Nicki Minaj, είναι No.1 στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αγγλία, Αυστραλία και Καναδά. Έχει ξεπεράσει το 1 εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις σε διάστημα ενός μήνα από την κυκλοφορία του,
κι όλα δείχνουν πως ο Kanye West είχε δίκιο όταν έλεγε: «Νομίζω πως η Minaj έχει όλη τη δυναμική να γίνει η δεύτερη πιο σημαντική rapper στον κόσμο» (για τον West, o Eminem είναι, ήταν και θα είναι πάντα το No. 1).
Στο βασίλειο της Barbie Technicolor με την τεράστια φωνή και το πλατύ χαμόγελο –όπως συνήθως την αποκαλούν τα διάφορα έντυπα– , η 29χρονη Nicky Minaj από την Trinidad, Tobago γράφει ιστορία. Με 7 ήδη τραγούδια στο Billboard Hot 100 και από την 6η θέση της λίστας "Τα 20 μεγαλύτερα ονόματα του hip hop" του περιοδικού Rolling Stone, η Minaj με το δεύτερο album της, "Pink Friday: Roman Reloaded" επαναπροσδιορίζει το χάρτη της rap. Βιρτουόζος του freestyle η Minaj «επιστρατεύει» εδώ το alter ego της, Roman Zolanski ώστε να επιδοθεί σ' ένα καταιγιστικό rapping με εκλεκτούς καλεσμένους στο πρώτο μισό του album της, και στη συνέχεια να κεντράρει σε πιο R&B, pop & dance ρυθμούς.
Το σουρεαλιστικό video clip του αυτοβιογραφικού "Stupid Hoe" –που μέσα σε 24 ώρες έγινε το δημοφιλέστερο single-video σημειώνοντας 4.8 εκ views στο VEVO–, ήταν απλώς ένα δείγμα. Ακολούθησε το "Starships", σε παραγωγή του RedOne, με τη Nicki να προσγειώνει το διαστημόπλοιό της σε νησί της Χαβάης κατακτώντας και πάλι την κορυφή των charts παγκοσμίως. Κι όπως όλα δείχνουν, πίσω από τα φωσφοριζέ νύχια και την εκκεντρική της εμφάνιση, κρύβεται ένα άτομο παθιασμένο και αποφασισμένο να επικοινωνήσει με την ολοένα κι αυξανόμενη λεγεώνα των θαυμαστριών του, τις 7,5 εκ. "Barbies", που εκείνη αποκαλεί χαϊδευτικά (Barbz), εξηγώντας μας πώς: «με εμπνέουν να εργάζομαι ασταμάτητα μέχρι τελικής πτώσης. Άλλωστε, τους το χρωστάω. Χωρίς αυτές, όχι μόνο δε θα ήμουν εδώ, αλλά δεν θα μπορούσα ούτε καν να φανταστώ μια τέτοια εξέλιξη. Να είσαι ο εαυτός σου, να κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις και να γίνεσαι το No. 1».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου